Home Firme Oradea Instalatii electrice si sanitare in Oradea
Instalatii electrice si sanitare in Oradea

Instalatii electrice si sanitare in Oradea

Popenergia este o firma infiintata in 1999 cu activitate in domeniile instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare si constructiilor civile cu sediu in Oradea pe Str.Dambovitei 29. Popenergia este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata constructiilor si instalatiilor din zona judetului Bihor. Servicii de calitate si promptitudine sunt calitatile definitorii ale acestei companii. Firma are in prezent un numar de peste 55 de angajati printre care si personal specializat in toate cele trei domenii principale ale companiei, constructii civile si instalatii electrice si sanitare, arhitecti, sudori specializati si certificati si muncitori calificati si necalificati. Popenergia lucreaza cu o echipa de proiectanti si aduc servicii si proiecte de calitate conform cerintelor clientilor sai intr-un mod prompt.

Certificate si detalii Popenergia:
Popenergia este o societate certificate cu diverse atenstate de calitate. Printre atestatele detinute de aceasta companiei avem: ANRE tip B, C2a si C1a cat si certificate de atestare a calitatii ISO 9001: 2001, ISO 14001: 2004 si OHSAS 18001: 2004. De asemenea firma lucreaza cu electricieni autorizati ANRE, sudori autorizati ISCIR, ingineri, economisti si responsabili tehnici cu executia cu atestate MEC. Popenergia este o firma romaneasca constituita 100% cu capital romanesc in valoare de 150.000 lei si aceasta are peste 55 de angajati in prezent si un parc auto ce cuprinde: autoutilitare, autobasculante, mini-incarcator si buldoexcavatoare.

Instalatii electrice si sanitare Popenergia:
Doua din cele trei mari domenii in care activeaza Popenergia sunt instalatii electrice si sanitare. O gama larga de servicii sunt oferite in aceste doua domenii de activitate. In general Popenergia ofera servicii de prioiectare, executie, reparatii si intretinere a instlatiilor electrice si sanitare dar si multe alte tipuri de servicii: In domeniul instalatiilor electrice mai ofera servicii precum: bransamente aeriene si subterane, lucrari de modificare a instlatiilor electrice interioare pentru a proteja impotriva electrocutarii, lucrari de eficientizare a iluminatului, verificari periodice a siguranteilor, cablurilor, intrerupatoarelor si mutle altele. In domeniul instalatiilor sanitare Popenergia ofera si serviciile urmatare: instalatii retele apa si canalziare, instalatii pompe si sisteme de epuirare, lucrari la racorduri canal, instalatii, intretinere si reparatii instalatii sanitare si canalizare si sisteme de termoficare.
Constructiile civile este ultimul domeniu in care activeaza Popenergia. In acest domeniu compania ofera servicii de proiectare, executa lucrari de constructii si ofera servicii de intretinere, pietruire si reparatii. Popenergia ofera o gama larga de servicii de calitate in toate aceste trei domenii de activitate.

In industria instalatiilor electrice si sanitare, Popenergia este o companie ce iese in evidenta prin eficienta si lucrari de calitate. Popenergia are ca obiect de activitate instalatiile electrice, instalatiile sanitare si constructiile civile in special in zona judetului Bihor.
Ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata instalatiilor din zona judetului Bihor, Popenergia ofera servicii de inalta calitate si promptitudine in domeniile instalatiilor sanitare si electrice, dar si in domeniul constructiilor civile. Lucrand in stransa legatura cu o echipa de arhitecti si proiectanti, aceasta companie promoveaza calitatea in orice proiect.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.popenergia.ro


Share:Facebook!

 
Copyright © 2019 . Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.